This post is also available in: img-2English (Engels)

Wist je dat je cryptocurrencies kunt verdienen door te bewegen? Echt waar! Je kunt cryptos verdienen en vet verbranden om gezond en rijk te worden!!! Crypto’s verdienen, vet verbranden, gezond (doh!) en rijk worden! Allemaal tegelijk!

Er zijn een aantal blockchain-gebaseerde platforms of dApps die gebruikers belonen voor het voltooien van fysieke activiteiten. Deze platforms staan bekend als “activity trackers” of “fitness trackers”, en worden Move2Earn of Move to Earn dApps genoemd. Ze werken door je beweging bij te houden en je cryptocurrency tokens toe te kennen voor elke stap die je zet, kilometer die je loopt of calorie die je verbrandt. In deze blogpost laten we je kennismaken met enkele van de populairste activity trackers en laten we je zien hoe je vandaag nog kunt beginnen met het verdienen van cryptocurrency tokens!

Je kunt verdienen en verbranden om gezond en rijk te worden met Move2Earn dapps!
Je kunt verdienen en verbranden om gezond en rijk te worden met Move2Earn dapps!

Crypto’s verdienen tijdens het wandelen of rennen? En wat is Move2Earn?

De blockchain is een geweldige technologie die de manier waarop we over gegevens denken verandert. Met activity trackers kunnen we nu cryptocurrencies verdienen door zoiets simpels te doen als wandelen.

Op blockchain gebaseerde platforms die gebruikers belonen met crypto’s voor het voltooien van fysieke activiteiten? Schrijf me in!

Wel ja, eigenlijk heb ik me al aangemeld voor een aantal van deze Move2Earn dapps.

Enkele van de meest populaire activity trackers die ik gebruik zijn: Sweatcoin, Step’n, Actifit en Coinapp. Deze Move2Earn-platforms zijn allemaal gebaseerd op blockchaintechnologie en bieden gebruikers een unieke manier om cryptocurrency te verdienen. Dus waar wacht je nog op? Ga naar buiten en begin met het verdienen van crypto!

Step’n

Om te beginnen met Step’n heb je een smartphone nodig, en een invite code. Aangezien de huidige versie van STEPN nog steeds een invite code vereist. Zonder die code is het onmogelijk om je aan te melden voor een account. Uitnodigingscodes zouden echter vrij gemakkelijk te vinden moeten zijn, je kunt kijken op Reddit, Discord, of je kunt het mij vragen!

img-4
Het Step’n opstartscherm

Zodra je de app hebt gedownload (beschikbaar op iOS en Android, de officiële links zijn te vinden op de STEPN website), maak je een account aan en koppel je je BnB, Coinbase of Solana wallet, en financier je Stepn wallet om aan de slag te gaan.

Helaas moet je bij Step’n eerst wat geld uitgeven voordat je kunt beginnen met verdienen. Je kunt niet beginnen met verdienen met een Sneaker. Een sneaker in Step’n, is een NFT van een sportschoen (wandelschoen, joggingschoen of hardloopschoen) .

img-5
Voorbeeld van een Step’n Sneaker NFT

Afhankelijk van het aantal en de soorten schoenen die je hebt, verdien je meer of minder geld, of andere activa binnen het spel. De beste schoenen kosten natuurlijk ook het meeste geld. De hele Step’n sneaker NFT dit is ook een ding op zich, aangezien je de NFT sneakers kunt upgraden, verhuren, minten en verkopen, kun je in principe veel geld verdienen door alleen dat te doen. Maar dat valt buiten het bestek, hier in dit artikel gaat het over verhuizen! De prijzen van de sneakers hangen van veel factoren af, maar op dit moment kost een basissneaker om mee te beginnen je ongeveer 1,5 Sol. Dat betekent dat je met 54€ kunt beginnen met geld verdienen voor je wandelingen of loopjes. Je kunt besluiten om eerst je geld er weer uit te halen, en dan het extra geld dat je verdient te herinvesteren voor meer en betere sneakers, of je kunt meteen meer investeren, en meer geld verdienen.

Ik ging voor de weg in het midden, investeerde wat meer, zodat ik meer energie had om te gebruiken en een betere sneaker, en elk van mijn dagelijkse 20 minuten lopen (nou ja, ik loop langer, maar heb maar genoeg Step’nergie voor 20 minuten) levert me gemiddeld ongeveer 1,5€ aan GST op.

img-6
De loop/wandel interface van Step’n

Is dat veel? Nee, maar het is een stimulans om te blijven lopen, en ik herinvesteer mijn inkomsten om het rendement te verbeteren. Plus, als GST of Solana weer in de lift zit, is het misschien nog veel beter dan ooit verwacht. Er zijn zelfs berichten van mensen die tot 90-150€ per wandeling/loop verdienen met Step’n!

Volg deze link om je in te schrijven op Step’n!

Sweatcoin

Sweatcoin is een andere op blockchain gebaseerde app, die je beloont voor het bewegen, of meer in het bijzonder het zetten van stappen.

Sweat is de digitale valuta die je kunt verdienen door Sweatcoin te gebruiken. Het is een soort stappen-app, maar dan voor geld. Hoe meer je beweegt, hoe meer Sweat je verdient. En het mooiste is dat je er niets speciaals voor hoeft te doen. Beweeg en loop gewoon zoals je normaal doet, en de Sweatmunten rollen binnen.

img-7
Het beginscherm van Sweatcoin

Hoe werkt het? Sweatcoin gebruikt de GPS en stappenteller van je telefoon om je stappen bij te houden. Voor elke 1000 stappen die je zet, verdien je één Sweat. Die Sweatcoins kun je vervolgens gebruiken om dingen te kopen in de Sweatcoin app, en vanaf september 2022 zal Sweat een volwaardige cryptovaluta zijn, wat meer mogelijkheden betekent om te wisselen voor andere crypto’s, of fiatgeld.

Het goede aan Sweatcoin? Het kost je niets om te beginnen. Geen cent! Download gewoon de app, maak een account aan, en begin met steppen. Je kunt natuurlijk verschillende betaalde lidmaatschappen nemen, waardoor je meer verdient, maar het is geen noodzaak.

Eens per dag heb je wat extra opties om toch extra Sweat te verdienen, de ene is door gebruik te maken van de Boost functie, waarmee je 5 extra Sweat verdient, als je binnen 20 minuten 2200 stappen weet te bereiken. De andere is door 3 advertenties te bekijken, die een rad van fortuin zullen draaien met verschillende hoeveelheden Sweat te verdienen.

Daarnaast vereist Sweatcoin niet echt veel interactie van je, het telt gewoon je stappen en geeft je je munten.

Volg deze link om je in te schrijven voor Sweatcoin!

Actifit

Met de Actifit mobiele app kun je AFIT tokens verdienen door je dagelijkse routine automatisch bij te houden.

AFIT tokens zijn een soort nuts- en beloningstoken die door Actifit worden uitgegeven. Maar dat niet alleen, je kunt ook HIVE, STEEM, BLURT en SPORTS token beloningen verdienen door upvotes op ondersteunde blockchains en partner communities.

img-8
Het Actifit Homescreen – Eenvoudig en schoon

Het is niet nodig om de zaken te ingewikkeld te maken – dit is hoe u meteen kunt beginnen met het verdienen van tokens:

  1. Download dee Actifit mobiele app

  2. Word actief – ga joggen, laat uw hond uit, maai uw gazon (of dat van uw buren), ga naar de sportschool, loop naar de winkel, … Maar streef naar een minimum van 5.000 stappen per dag, of nog beter, 10.000 of meer (hoe hoger uw aantallen, hoe meer u verdient!)
  3. Post je activiteit via de app en ontvang je beloning!

AFIT tokens kunnen worden geruild op de Actifit Market voor consulten over fitness en voeding, ebooks, sportieve gadgets, boosts voor in het Actifit spel, of extra HIVE/Steem beloningen!

Nog meer verdienen met Yield Farming op Actifit

Als u een tokenhouder bent op Hive en/of Steem blockchain, kunt u inzetten/vermogen tot hive power / steem power en dit delegeren aan Actifit. Dit levert AFIT tokens op die dagelijks worden verdeeld onder onze delegators, evenals een wekelijks aandeel van de 5% begunstigde beloning van actifit posts op de blockchain waar u op inzet, waardoor een extra passief inkomen ontstaat.

Het goede aan Actifit? Het kost je niets om te beginnen, gewoon installeren, een account aanmaken en actief worden! Binnen het huis, buiten het huis, maakt niet uit, Actifit gebruikt de stappenteller van je smartwatch of smartphone om te zien hoe actief je was.

Nog een pluspunt: je kunt op verschillende manieren verdienen:

Hoeveel verdient Actifit je dagelijks? Dat hangt ervan af en is moeilijk te zeggen. Het hangt af van je rang, je activiteit, je rapport, je stakings, en nog veel meer. Maar ik denk dat je gemiddeld ongeveer 1€/dag kunt verdienen. Is dat veel? Nee, dat is het niet, maar afhankelijk van hoe Hive en Afit evolueren (en de hele cryptocurrency markt trouwens), kan het nog flink stijgen!

Volg deze link om u te abonneren op Actifit!

Coinapp

Coinapp is een beetje anders. Of nou ja, heel veel anders. Coinapp is niet gebouwd op een proof-of-activity basis, maar eerder op een proof-of-location. Je hoeft niet eens te bewegen om Coin te gebruiken en te verdienen, gewoon ergens “zijn” en het laten draaien (met GPS locatiediensten geactiveerd) is genoeg.

img-9
Coinapp beginscherm

Het idee achter Coinapp is het geven van proof-of-location, en daarop gebaseerde locatiediensten. Denk bijvoorbeeld aan een vrachtwagen die van punt A naar punt B moet met een belangrijke lading. Om zijn locatie te volgen en te valideren, kan hij een tracker gebruiken, die uitzet waar hij is geweest, en dit opslaat in de blockchain (die vast is, en niet kan worden veranderd). Vergelijk vervolgens deze locaties met de door de mijnwerkers gedeelde locaties (dat ben jij, de Coinapp gebruiker), en je hebt een waarheidssysteem, met betrekking tot locaties.

Om u, de miner, te belonen, ontvangt u Coins in de CoinApp. Deze coins kun je als XYO claimen in je Metamask of Coinbase wallet, of verhandelen voor gadgets en spullen. Mijn voorkeur gaat uit naar XYO, in de Coinbase wallet.

Maar hoe is dat handig om je activiteit bij te houden? Wel, de Coinapp werkt het beste als je verschillende locaties passeert en valideert. Je krijgt het meeste rendement als je de Coinapp in je auto gebruikt tijdens het rijden. Maar lopen werkt ook! Sterker nog, door de lagere snelheid ben je in staat om meer blokken te delven. Dus lopend of rennend, met de Coinapp open, levert je nog meer beloningen op!

img-10
Coinapp Rewards Scherm

Is het een grootverdiener? Een rijkmaker? Zal ik het binnenkort kunnen gebruiken in mijn nieuwe Ferrari, die ik gekocht heb van mijn Coinapp verdiensten? Nee, sorry, blijf dromen! Je hebt minstens 10000 coin nodig om het te kunnen ruilen voor XYO. 10.000 Coin geeft je ongeveer 5$ aan XYO. Dit betekent dat het de moeite waard is om te wachten met het claimen van je Coin naar XYO voor als er een dip is in de XYO prijs. Als het daarna weer stijgt, heeft je 10000 coin je nog meer opgeleverd. En zal het stijgen? Ja, zeer waarschijnlijk wel. XYO had een tijdje geleden zelfs een stijging van 4000%.

Wat je wandelinkomsten betreft, een wandeling van 30 minuten levert je ongeveer 500 munten op, wat ongeveer 0,25€ is. Veel? Nee. Maar gezien de stijging van XYO eerder, zou het zomaar kunnen dat je 30 minuten lopen een waarde heeft van 10€!

Volg deze link om in the schrijven op Coinapp!

Conclusie

Zal een van deze apps u rijk maken? Een passief volledig inkomen verdienen om op de Bahama’s te wonen en te kiezen of je naar de bakker gaat in je Porsche of je Lamborghini? Onwaarschijnlijk.

Maar ze zullen je stimuleren om meer te bewegen. En de beloning daarvoor is een betere gezondheid en conditie, een meer ontspannen geest, en totale bewondering van uw geliefden!

En in de tussentijd krijg je een paar interessante cryptocurrencies in handen, die je kunt sparen tot ze in prijs stijgen, of je kunt ze investeren in andere cryptocurrency via Binance of Coinbase. En wie weet tellen ze op een dag allemaal op tot net genoeg om een NFT van je droomauto te kopen!

**Disclaimer**: Veel (maar niet alle) van deze Move2Earn spellen of trackers, werken met een soort level systeem, waarbij een hoger level betekent dat je verdiensten omhoog gaan. Vaak kun je je level verhogen door meer gebruikers aan te trekken. Deze disclaimer wil zeggen dat sommige van de links in dit artikel affiliate links zijn, en hoewel ze je geen cent kosten (integendeel, je krijgt vaak zelf een beloning), kan ik op een of andere manier beloond worden.

Share via
Copy link